Salgsbetingelser

Firmainformasjon:

Lagerpriser.no AS - Lagerpriser.no

Adresse:  Trollkjerkevegen 7D, 4056 TANANGER

Kundeservice:

Mail: Kundeservice@Lagerpriser.no (Svarer innen 5 timer).

Frakt:

Gratis frakt over 999kr.

På Lagerpriser.no har du mulighet til å bestille post og post servicepakke med sporing fra Bring / Posten. Lagerpriser.no er en norsk nettbutikk, og du betaler ingen gebyrer på bestillinger.

90 DAGER ÅPENT KJØP-  Du har 90 dagers angrerett fra produkter kjøpt fra nettbutikker. Avbestillingsrett gjelder fra dagen du mottar varen.

INGEN TOLL - Lagerpriser.no AS er et norsk selskap med lager i Stavanger. Du betaler derfor ingen toll.

MVA - Alle prisene våre er inkludert MVA og er i Norske kroner

BETALING:

Vi har 4 ulike betalingsmetoder du kan velge mellom: 

1. Bank, Kredittkort (Visa, Eurocard eller Mastercard).

2. PayPal

3. Klarna Faktura - Betal innen 14 dager.

Handle med personnummeret ditt. Begynne med å velge Klarnas fakturaalternativ i kassen. Skriv inn ditt personnummer for å gjennomføre kjøpet. Det vil da gjøre et automatisk mikrooppslag som tar ca. ett sekund. Oppslaget gjør vi for å verifisere personopplysningene og godkjenne kjøpet. Faktura vil sendes deg på mail når varene sendes fra vårt lager.

4. Klarna Konto – del opp betalingen slik at den passer din økonomi. 

Her kan du velge hvor mye du vil betale hver måned. En annen fordel er at du får samlet alle dine kjøp hos Klarna, på én konto. Det betyr én eneste faktura, uansett antall kjøp.

Les mer om KLARNA her:

Link til fakturabetingelser: https://online.klarna.com/villkor_no
Link til kontoinformasjon: https://online.klarna.com/account_no
Link til kontobetingelser: http://klarna.com/pdf/kontovilkar_no.pdf
Hjemmeside til kontoleverandør: http://klarna.no 

REKLAMASJON/ RETUR AV VARER:

Du har etter loven 14 dagers angrerett  på produkter kjøpt fra nettbutikker. Angretten er gjeldene fra den dagen du mottar varen.

Ønsker du å returnere hele eller deler av din ordre tar du kontakt med får kundeservice. Når returen er mottatt vil vi refundere deg beløpet du har betalt for varene.

Det er kundens ansvar å pakke produktene som skal returneres forsvarlig og godt nok, slik at de kommer fram til oss i god behold.

Merk at produktets eventuelle forsegling ikke må brytes. Produktet må heller ikke være brukt/ testet.

Har du mottatt feil varer eller varer med feil, sender vi deg nye varer uten kostnad for deg. Den feilsendte varen må sendes i retur (eventuelt bilde ved defekte varer), før korrekt vare kan sendes ut. Ta da kontakt med vår kundeservice på Kundeservice@Lagerpriser.no. Husk å ha ditt ordrenummer tilgjenglig når du kontakter oss.

Returadresse:
Lagerpriser.no, Trollkjerkevegen 7D, 4056 Tananger.

NB! Husk å merke din retur med avsender og ordrenummer.

Uavhentede og ikke-betalte pakker vil bli belastet et gebyr på kr 250 + frakt tur/retur av gjeldene ordre, for å dekke våre utlegg.

LEVERINGSTID:

Kjære kunde. Vi opererer med en leveringstid på 2-12 virkedager.

Posten kan ha interne forsinkelser som vi ikke får beskjed om. Dersom du ikke har mottatt pakken innen 20 virkedager, vil vi etterlyse ordren og sende deg en ny vare eller gi deg pengene tilbake. 

Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt uten at dette kommer frem i nettbutikken, og at det kan være forsinkelser fra leverandører som går ut over oppgitt leveringstid. 

Bestiller du varer som vi er gått tom for, og vi ikke kan skaffe dem i løpet av kort tid, vil du få beskjed på mail eller på eget ark med i pakken. Er det noe som haster for deg så gi oss en melding om det når du gjør din bestilling så skal vi prøve og hjelpe deg. Kontakt oss ved å sende mail til Kundeservice@Lagerpriser.no

Uavhentede og ikke-betalte pakker vil bli belastet et gebyr på kr 250 + frakt tur/retur av gjeldene ordre, for å dekke våre utlegg.

KUNDEINFO:

Opplysninger du gir oss vil ikke bli gitt videre, de vil bare være tilgjengelig for personer tilknyttet Lagerpriser.no Du kan når som helst be om at opplysninger om deg slettes.

ALDERSGRENSE:

Hvis du er mindreårig, må avtalen din godkjennes av verge. Bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år.

Vi håper du vil like Lagerpriser.no Online!