Det er viktig å bruke refleks for å holde seg synlig i mørket på høsten og vinteren. Hos Lagerpriser.no finner du mange reflekser i ulike farger og design, perfekt for hele familien.


Kjøp refleks

Stort utvalg av reflekser

Lagerpriser.no har et stort utvalg reflekser i mange forskjellige farger og design. Våre reflekser er justerbare slik at de passer hele familien, også familiens hund. Vår bestselger KRIMO® reflekssele er den perfekte gave i julestrømpen, eller som en ekstra presang til en du er glad i.


Med en refleks blir du synlig i mørket. Hos Lagerpriser.no finner du mange ulike reflekser: Reflekssele, refleksbånd, reflekstape og reflekslue. Les mer om våre produkter under, og finn den perfekte refleksen for deg:

KRIMO® reflekssele


Du har sikkert sett Krimo® reflekssele på barn og voksne i nabolaget. Over 100 000 nordmenn har erstattet sine tradisjonelle refleksvester med den originale refleksselen, og vi har fylt opp varelageret med utallige farger og varianter.

Refleks for alle

Refleksselen fungerer på samme måte som andre refleksvester, men har justerbare stropper slik at det er enklere å ta den utenpå store jakker. Dermed er det også enkelt å spenne den utenpå sekken eller bruke den på familiens hund.

CE-godkjent refleks

KRIMO® reflekssele er CE-godkjent og gjør deg synlig på opptil 500 meter. Den kommer i flere fine farger slik at alle i familien kan få hver sin: Blå, grønn, hvit, lilla, oransje, rosa, rød og svart. 


Kjøp reflekssele

KRIMO® refleksbånd


Refleksbåndet fra KRIMO® er en elastisk refleksstropp med borrelås, som enkelt festes rundt jakkeermet eller andre klær. Den kan også festes rundt beina, vesken eller ryggsekken slik at du blir godt synlig i mørket. 


Det reflekterende båndet er perfekt for de som er ute og sykler, løper eller går. Båndet leveres i 2-pakning, slik at du kan feste en på hver arm eller hvert ben. Brett båndet sammen og putt det i lomma når du ikke bruker det. 


Kjøp refleksbånd

Reflekstape


Vår reflekstape er en sterk og reflekterende teip i vanntett materiale. Den fåes i flere ulike farger og med sekskantet bikubemønster.


En reflekstape er perfekt til merking av barnevogn, tilhenger, sykkel, staver, ryggsekker eller andre hindringer i mørket - for eksempel kjegler eller skarpe kanter. Gjør gjenstander godt synlige i kvelds- og nattemørket med en reflekstape.

Spesifikasjoner:

  • Bredde: 5 cm
  • Lengde: 300 cm
  • Farger: Blå, grå, grønn, gull, rød, neon
  • Pakken inneholder 1 stk teip

Kjøp reflekstape

KRIMO® reflekslue


Med en refleks på hodet blir det umulig å overse deg i mørket. KRIMO® reflekslue er sydd med reflekterende tråder som ikke blir slitt eller falmer. Dette er den perfekte refleks som du aldri kommer til å glemme igjen hjemme.


Krimo® reflekslue er unisex og onesize, med klassisk design og mykt og tøyelig stoff som passer alle. Den ser like fin ut på kvinner og menn, samt voksne og barn.


Kjøp reflekslue

Lav pris og rask levering

Lagerpriser.no har lagerførte varer til lave priser. Vi kan tilby rask levering av produkter til blant annet hage, utemiljø, hobby og garasje. 


Er du ute etter en praktisk refleks som er enkel å ta med seg, finner du det hos oss. Vi har mange forskjellige farger og design innen refleks, slik at du finner akkurat det produktet du leter etter - enten det er en teip til å gjøre skarpe kanter synlige i mørket, eller en praktisk reflekssele til å erstatte den tradisjonelle refleksvesten. 

CE-godkjent refleks fra KRIMO®

Produkter fra KRIMO® Refleks er CE-godkjente og synlige på opptil 500 meters avstand. Dermed er du og dine både synlige og trygge når dere ferdes ute i mørket.