Velkommen til Lagerpriser.no - Din Nettbutikk for Hyggelige Priser!

Vi er stolte av å ønske deg velkommen til Lagerpriser.no, din pålitelige nettbutikk med et bredt utvalg av produkter til enestående priser. Lansert i 2017, har vi forpliktet oss til å levere kvalitetsprodukter som dekker dine behov innen hjem, hage, lek, utemiljø, garasje og hobby. Hos oss finner du det du trenger, og kanskje til og med noe du ikke visste at du trengte - alt til en meget hyggelig pris.

Vårt Utvalg:

Vi streber etter å tilby deg et variert sortiment som gir deg valgfrihet og muligheten til å finne det perfekte produktet for ditt behov. Utforsk vår toppliste for våre mest populære produkter, og følg med på våre nyheter som stadig legges til i nettbutikken. Vår visjon er å tilby deg en unik handleopplevelse ved å kombinere kvalitet og rimelige priser.

Vår Visjon:

Vi ønsker alltid å være et skritt foran våre konkurrenter. Derfor jobber vi kontinuerlig for å redusere prisene og tilby den beste handleopplevelsen for alle våre kunder. Hos Lagerpriser er vi dedikert til å levere produkter og tjenester av høy kvalitet.

Om Selskapet:

Lagerpriser.no drives av Lagerpriser AS og ble lansert i desember 2017. Vår virksomhet har sitt hjerte i Stavanger, og vi sender alle ordre med Posten/Bring herfra. Vi er registrert i Brønnøysundregisteret med organisasjonsnummer 827815772.

Vår Adresse:

Lagerpriser AS

Risavika Havnering 309

4056 Tananger

Vi takker for din tillit og ser frem til å betjene deg. Kontakt oss gjerne for spørsmål eller hjelp, vi er her for å gi deg den beste kundeopplevelsen.