Lagerpriser er en norsk nettbutikk som ble lansert i 2017. I vårt lagerførte utvalg finner du alt du trenger (og vel så det!), til en meget hyggelig pris. 

 

Vi tilbyr et stort utvalg produkter til blant annet hjem, hage, lek, utemiljø, garasje og hobby. Sjekk ut topplisten vår for de mest populære produktene våre, og følg med på nyheter som blir lagt til i nettbutikken – sortimentet vårt utvides hele tiden.

Vår visjon

Vi ønsker alltid å ligge et steg foran konkurrentene våre. Derfor gjør vi alt vi kan for å presse prisene ned, og gi den beste handleopplevelsen til alle kundene våre. 

 

Lagerpriser er et selskap som arbeider seriøst og legger sjela i det vi driver med. Vi gjør vårt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd. Ikke bare når det gjelder lave priser, men også det vi mener er minst like viktig – kundeservice og levering. 

Om selskapet

Nettsiden Lagerpriser.no ble lansert i desember 2017 og drives av Lagerpriser AS. Vi holder til i Stavanger, og alle ordre sendes ut med Posten/Bring herfra. Vi er registrert i Brønnøysundregisteret, og har organisasjonsnummer 827815772.

 

Vår adresse:

 

Lagerpriser AS

Risavika Havnering 309

4056 Tananger

 

Skal du returnere en vare? Les mer om retur og reklamasjon, eller se fullstendige kjøpsvilkår her.

 

Kontakt oss