Kjøpsvilkår

På CoolStuff er det enkelt, sikkert og fritt for ubehagelige overraskelser å handle. Vi tilbyr 90 dagers åpent kjøp (også ved brutt emballasje), fri frakt på kjøp over 699,- eller 59,- i enhetsfrakt uansett hvor mye du handler, samt lynraske leveranser. Vi tilbyr også hjemleveranse for 149,- og du velger leveransetype i kassen. Moms er inkludert i alle priser. Under ser du våre fullstendige kjøpsvilkår!

Alle varer på CoolStuff.no er godkjent for bruk i Norge.

Åpent kjøp/Angrerett

Det er lovbestemt i Norge å ha 14 dager angrerett, men på CoolStuff har du hele 90 dager på vårt ordinære sortiment. Dersom du angrer ditt kjøp, kan du registrere din retur HER. Her kan du også kjøpe en returfraktseddel. Vennligst observere at vi ikke kan tilby kjøp av returetikett for produktet "Badebalje for voksne". Vær oppmerksom på at du må angi ditt ordrenummer samt e-postadressen som du registrerte ved bestillingen. Om du vil ha tilbakebetaling, kommer Klarna til å kontakte deg om tilbakebetaling/makulering av faktura. Vil du heller ha gavekort på tilgodebeløp, angir du dette når du registrerer din retur. Etter registrering av returen har du 14 dager på deg å sende pakken i retur. Hvis du angrer ditt kjøp, er det du som kunde som står for frakten. Du må kunne bevise at produktet er sendt, så be alltid om kvittering i postkontoret. Dersom du vil benytte deg av åpent kjøp, må varen sendes godt pakket i originalemballasje. OBS! Dersom du har betalt med gavekort kan du kun få gavekort i retur og ikke penger. Produkter som ikke kan sendes tilbake etter at emballasjen er brutt er: intimprodukter, sminke, parykker, linser, strømpebukser og batterier. Mat, godteri og drikke kan ikke sendes i retur.

Returadresse:
Ref. #ditt ordrenummer
Coolstuff.no c/o
Postens Godssenter
0060 Oslo

Ved spørsmål, kontakt kundeservice på e-post eller telefon 22 83 00 03. Vennligst medsend eller ha ordrenummer tilgjengelig for raskere behandling.

Fraktkostnad & Levering

Leveringen skjer med Posten/Bring. Posten/Bring leverer pakken til ditt nærmeste utleveringssted eller hjemadresse, avhengig av hva du velger når du bestiller. Vi har fri frakt på kjøp over 699,- eller 59,- i enhetsfrakt til utleveringssted. Du kan også velge å få pakken levert hjem til deg for 149,-. Du betaler selvsagt ingen moms eller toll-avgift når du handler hos CoolStuff da vi er et norsk selskap. Ordre som kommer inn før kl 15.00 på arbeidsdager sendes samme dag. Leveringstiden er 1-4 arbeidsdager, avhengig av hvor du bor i Norge. Du har rett til å heve kjøpet ved eventuell leveringsforsinkelse. Vi leverer dessverre ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Betaling

Betaling kan skje via Faktura og Bank-/Kredittkort.

  • Bank-/Kredittkort
    Vi aksepterer Visa og MasterCard. Alle transaksjoner sendes kryptert via SSL (Secure Sockets Layer) og er helt sikre. For maksimal sikkerhet benytter vi også 3DSecure. Kortkjøp er avgiftsfritt.
  • Faktura
    Du betaler etterskuddsvis per faktura. 14 dagers betalingstid. Fakturaen blir sendt til din e-post fra Klarna. Ved for sen betaling tilkommer en påminnelsesavgift tilsvarende det beløp som er tillatt i henhold til lov, p.t. 64 kr, samt forsinkelsesrente på 22 %. Du må være over 18 år og kan ikke ha noen betalingsanmerkning for å bruke faktura.

Bedriftordre

Bedriftordre blir sendt fra lageret vårt i Sverige og salget går gjennom vårt svenske firma CoolStuff AB med MVA SE556694934201.

Salg til mindreårige

Hvis du er under 18 år, må du ha tillatelse fra verge for å bestille fra oss.

Garantier og Reklamasjon

Vi garanterer at de varene du får er feilfrie ved levering, og alle garantier gjelder i Norge.Skulle du få en skadd vare, vennligst kontakt oss og beskriv detaljert hva feilen går ut på. Du har 2 års garanti og 3 års reklamasjonsrett på våre produkter, bortsett fra produkter som er ment å vare vesentlig lenger enn 2 år, da er det 5 år som gjelder. For batterier, gjelder kun 6 måneders garanti, ettersom batterier anses som en forbruksvare, hvor livslengden avhenger av hvordan batteriet blir brukt og oppbevart. Kontakt oss dersom du må benytte deg av garantien HER. Vi betaler returfrakten ved en ev. retur av vare pga. reklamasjon. Vi betaler pengene tilbake til deg senest 14 dager etter du har gjort oss oppmerksomme på at du ønsker å returnere en vare til oss. Vennligst vær oppmerksom på at vi kan holde tilbake betalingen dersom vi ikke mottar varen og du ikke kan oppvise kvittering eller vise til et sporingsnummer. Vær derfor sikker på at du sender tilbake din vare med sporingsmuligheter. Det er du som kunde som er ansvarlig for at varen kommer fram til oss. Dersom du sender en vare i retur til oss uten å ta kontakt, gjelder tilbakebetalingsfristen på 14 dager fra vi mottar returen.

Ved en eventuell tvist kan du gå videre med din klage på EU:s fellesside for tvisteløsning som prøver tvister som har oppstått ved grenseoverskridende netthandel.Ved nationell tvist har vi som policy å følge beslutningene til Forbrukerrådet.

Du har rett til å åpne forpakningen kostnadsfritt for å kontrollere at varen fungerer.

Kontaktinformasjon ved reklamasjoner och åpent kjøp :

kundeservice@coolstuff.no

Tel. 22 83 00 03

Vennligst medsend eller ha ordrenummer tilgjengelig for raskere behandling.

Personvern

Vi benytter SSL (Secure Socket Layer), hvilket betyr at alle bestillinger er kryptert, dvs. helt sikre.

Les hele vår personvernerklæring her