Med vår flotte sammenleggbare badebalje kan du nyte et deilig bad selv om du bor i en liten leilighet. 

Hos Lagerpriser.no får du praktiske Krimo sammenleggbart badekar. Dette er en badebalje som passer perfekt på små bad, på hytta eller til og med på terrassen – du har luksusen til å velge selv hvor du vil bade!

Bestill badebaljen hjem i dag, eller les videre for å lære mer Krimo sammenleggbart badekar. 

Fordeler med badekar

Mange drømmer om å ha et badekar, men det blir ofte med drømmen hvis det er trangt om plassen. Har du derimot plass er det mange fordeler med å investere i et badekar:

 • Økt verdi på boligen
 • Praktisk når du har barn
 • Helsemessig gevinst

Å bade i varmt vann regelmessig kan faktisk ha helsemessige fordeler. En japansk studie fra 2020 viste at regelmessige karbad hadde en sammenheng med lavere risiko for høyt blodtrykk og bedre hjertehelse. Med andre ord kan badekaret være en investering i god helse.

Sammenleggbar badebalje for voksne

Dessverre er det mange som ikke har plass til et badekar, selv om de gjerne skulle hatt ett. Da finnes det heldigvis et alternativ, nemlig sammenleggbare badebaljer. Disse legges sammen og pakkes enkelt vekk når de ikke er i bruk, slik at du ikke bruker opp plassen i leiligheten din. Praktisk og enkelt!

Sammenleggbar badebalje - perfekt badekar for små leiligheter

Ser du etter en perfekt badebalje for små leiligheter, som passer en voksen person? Da er det Krimo sammenleggbart badekar du skal ha. Denne smarte badebaljen foldes enkelt sammen slik at den tar opp liten plass – så liten at du kan oppbevare den under senga, oppå klesskapet eller bak en dør. 

Dette er et perfekt badekar for små leiligheter, trange bad og på hytta. Du får den gode spaopplevelsen hjemme hos deg selv, uten at det går på bekostning av plassen. I tillegg er det mye rimeligere enn et tradisjonelt badekar. 

Badebaljen er beregnet for voksne, så du får plass til å nyte badet ordentlig. Baljen rommer rundt 200 liter vann når det ligger en voksen person oppi, og hele 300 liter vann uten noen i. 

Dette er Krimo badebalje for voksne

Krimo badebalje er et praktisk og sammenleggbart badekar som er laget for voksne, og som enkelt pakkes sammen når du ikke har bruk for det. Den øverste kanten av karet og stativet er laget av hardplast, mens resten av baljen er myk og former seg når det fylles med vann. 

På siden av badebaljen er det praktiske håndtak som kan brukes til frakting. I tillegg har Krimo en behagelig nakkestøtte og et medfølgende lokk. Dette kan enten brukes til å holde varmen i vannet, eller som et praktisk bord.

Krimo sammenleggbart badekar har følgende mål og funksjoner:

 • Merke: Krimo 
 • Topp: 138 x 62 cm 
 • Bunn: 130 x 60 cm 
 • Høyde: 52 cm 
 • Vekt: cirka 8 kg 
 • Materiale: polypropenplast
 • Rommer cirka 200 liter med voksen person oppi. Ca 300 liter uten
 • Avløpsslange er inkludert. Lengde: 72 cm

Farge:

Krimo badebalje finnes i farge: Rosa og blå. 

Slik brukes Krimo badebalje

Det sammenleggbare badekaret fra Krimo har en stabil konstruksjon i hardplast, mens selve badebaljen er myk og formbar. Konstruksjonen slås enkelt ut når karet skal brukes, og klappes lett sammen når du er ferdig. 

Krimo badebalje er romslig og dyp slik at det er behagelig å sitte eller ligge i. Med en voksen person oppi rommer baljen ca. 200 liter (300 liter uten en person i). Husk - la aldri barn være alene i badebaljen uten tilsyn av en voksen. 

Plassering

Krimo badebalje plasseres på et vannsikkert og stabilt underlag i nærheten av et sluk. De fleste bruker badebaljen på badet, men det er ingenting i veien for å ta det med ut på terrassen så lenge underlaget er egnet og karet kan tømmes trygt. Plasser badebaljen på ønsket sted, og fyll det med vann. 

Tømming

Det medfølger en avløpsslange som brukes til å tømme baljen for vann. Dermed kan baljen tømmes kontrollert og du slipper vannsøl. Koble slangen til avløpet og dra forsiktig ut proppen slik at vannet renner ut i sluket. 

Rengjøring

Etter bruk rengjøres badebaljen med en fuktig klut og oppvaskmiddel. La baljen bli helt tørr før du pakker den vekk. 

Oppbevaring

Krimo badebalje veier bare åtte kilo og er enkel å pakke vekk når du er ferdig med å bade. Baljen foldes lett inn i seg selv, og konstruksjonen slås sammen. Når badebaljen er slått sammen tar den så liten plass at du kan oppbevare den på toppen av klesskapet, under sengen eller bak en dør.

Sammenleggbar badebalje for voksne

En badebalje er ikke kun for de minste. Du kan kjøpe badebalje for voksne hos Lagerpriser.no, som selvsagt også kan brukes til familiens småtasser. 

Nyt et avslappende bad

I Norge er det ikke uvanlig å ha en hytte uten vann og strøm - mange mener dette er en stor del av hyttesjarmen, både på fjellet og ved sjøen. Dette betyr ikke nødvendigvis at man ikke liker å vaske seg. 


Nyt et avslappende bad med en badebalje for voksne. Fyll den enkelt opp med vann i ønsket temperatur og len deg tilbake, nesten som i et vanlig badekar.