Kjøpsvilkår

KJØPSVILKÅR

Disse vilkårene gjelder mellom deg som bestiller (kunde) og oss som selger (firma).

 GENERELLT

Kjøpsinfomasjon

For å handle hos oss må du være 18 år. Fra 15 år får du handle hos oss hvis du handler sammen med eller med godkjenning fra verger. Når du handler via nett gjelder Forbrukervernloven. Denne loven beskytter deg som forbruker når du handler på nett. Les mer på Forbrukerombudet . Lagerpriser.no forbeholder seg retten til å gjøre endringer i sortimentet og har rett til å fjerne elementer fra sortimentet før et kjøp er gjennomgått. Vi reserverer for mulig slutt salg av varer. Alle forsøk på bedrageri blir rapportert til politiet. Vi forbeholder oss retten til å kansellere et kjøp dersom det er mistanke om svindel.

Ordrebekreftelse

En ordrebekreftelse vil bli sendt via e-post når du fullfører bestillingen. Der finner du informasjon om hva du har kjøpt med pris og  fraktkostnader. Hvis bestillingen inneholder bestillingsvarer vil du få en estimert leveringstid på forsendelsen din. Hvis noe er galt med bestillingen vennligst kontakt oss umiddelbart. Vi vil også sende en melding når varen er sendt fra våres lager, med informasjon om forventet leveringsdato, i mailen finner du også en link for å spore din ordre hos Bring.

Priser

Prisene på siden er i norske kroner. MVA er inkludert på alle varer med 25% eller 15%. Alle priser vises inkludert MVA på nettsiden. Vi forbeholder oss retten til å endre priser uten varsel for mulige feilpriser. Du betaler alltid prisen som vises når bestillingen din er gjort, hvis du kjøpte et produkt til en feil pris vil du bli varslet og du vil få pengene refundert. Vi sender din ordre fra vårt lager i Norge og vil derfor få raskest mulig leveringstid på alle ordre.

Utskriftsfeil og produktbilder

Lagerpriser.no forbeholder seg retten til å skrive ut feil i tekster på denne nettsiden. Vi garanterer ikke at alle bilder nøyaktig gjenspeiler produktets sanne utseende. Imidlertid streber vi oss alltid for å reprodusere et lignende bilde som mulig av produktet.

Garanti

Hvis varen ikke samsvarer med beskrivelsen, er ødelagt eller du er misfornøyd med kjøpet vennligst ta kontakt med vår kundeservice så skal vi hjelpe deg med en reklamasjon. Det er veldig viktig for oss at du er fornøyd med dine innkjøpte varer. Vi har en garanti på våre produkter på 2 år, dersom produktet eller deler av produktet ved vanlig bruk er ment å vare vesentlig lengre, er reklamasjonsfristen 5 år. Vår garanti gjelder i Norge. Hvis du ønsker å bruke garantien på et produkt kjøpt fra oss, vennligst ta kontakt med vår kundeservice på kundeservice@lagerpriser.no

BETALING

Klarna Checkout

Klarna Checkout gjør det enkelt, fleksibelt og trygt for deg å handle på nett. Gjennom å besvare et par spørsmål identifiserer du deg enkelt og du kan velge den betalingsmåten som passer deg best. Betalingsmåtene som tilbys er faktura, delbetaling og kortbetaling. Alle er like sikre.

FRAKT & LEVERING

Leveringstid

Ordre som kommer inn før kl 14.00 på hverdager sendes samme dag. Leveringstiden for lagervarer er 1-4 virkedager, avhengig av hvor i Norge du bor. Hvis din ordre inneholder en eller flere bestillingsvarer er leveringstiden litt lengre, informasjon om dette finner du på produktet. Du har rett til å heve kjøpet ved eventuell forsinket levering. Vennligst ta kontakt med vår kundeservice på kundeservice@lagerpriser.no hvis du ikke fått din pakke innen tidsfristen. Vi kan hjelpe deg å spore din pakke, hvis ordren er forsinket kan vi enten sende deg en ny pakke (med leveringstid 1-4 virkedager) eller hjelpe deg med en tilbakebetaling, hvis du har betalt din ordre vil pengene være tilbake på den samme kontoen som pengene ble trukket fra ved kjøpet, innen 14 virkedager.

Fraktgebyr

69,- i frakt for brev. Bestiller du som pakke tilkommer bring sine fraktpriser. Pakken leveres av Bring til din postkasse eller postkontor. 

Dersom du ikke er hjemme på avtalt leveringstidspunkt, ikke henter varene eller nekter å motta dem, vil varene bli returnert til oss for din regning. Du vil i slike tilfeller bli tilbudt å få ordren tilsendt på nytt til til samme fraktkostnad,-. Dersom du ikke betaler ny frakt eller ikke ønsker sendingen på nytt vil du bli belastet et gebyr på kr 200,- fra det innbetalte beløp i tillegg til returfrakt på gjeldende fraktkostnad,-. Eventuelt restbeløp blir kreditert til ditt kort. 

Om adressen er skrevet feil og pakken blir sendt i retur til oss må kunden betale ny frakt på 69,- for pakke i postkassen. For pakker med sporing følges bring sine fraktpriser.

Leveringsmåte

Leveringen skjer med Bring. Bring leverer pakken til ditt nærmeste utleveringssted, du vil du få informasjon om dette via enten sms eller mail. For å hente ut din pakke trenger du å vise din hentekode.

Transportskader

Hvis pakken er skadd når den kommer frem, ta kontakt med våres kundeservice så vil vi hjelpe deg. Send mail til kundeservice@lagerpriser.no

Uavhentede pakker

Dersom du ikke er hjemme på avtalt leveringstidspunkt, ikke henter varene eller nekter å motta dem, vil varene bli returnert til oss for din regning. Du vil i slike tilfeller bli tilbudt å få ordren tilsendt på nytt til kr 69,-. Dersom du ikke betaler ny frakt eller ikke ønsker sendingen på nytt vil du bli belastet et gebyr på kr 250,- fra det innbetalte beløp i tillegg til returfrakt på kr 69,-for pakke i postkassen. For pakker med sporing følges bring sine fraktpriser. Eventuelt restbeløp blir kreditert til ditt kort.

Om adressen er skrevet feil og pakken blir sendt i retur til oss må kunden betale ny frakt på 69kr for å få tilsendt produktet igjen.

REKLAMASJON OG ANGRERETT

Åpent kjøp/Angrerett

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp/angrerett (Norge har lovbestemt 14 dagers angrerett), selv ved brutt emballasje dersom det kreves at emballasjen brytes for at du skal kunne prøve produktet. Legg imidlertid merke til at emballasjen skal brytes med minst mulig skade. Produkter som ikke kan sendes tilbake etter at emballasjen er brutt eller brukt er: Hygiene produkter som badebaljen for voksne, mat, sminke, parykker, linser, strømpebukser og batterier. Du kan bruke angreretten på brukte varer mot en verdireduksjon. (Dette gjelder kun varer som ikke er unntatt fra angreretten.) Frameldingsretten gjelder ikke for spesialbestilte varer, for eksempel varer du som kunde bestilt med ditt eget bilde eller tekst. Dersom du som kunde benytter deg av åpent kjøp/angreretten, står du for returfrakten. Du har ansvaret for varen til det at vi mottatt den. Ved spørsmål, ta kontakt med kundeservice på e-post kundeservice@lagerpriser.no. Vennligst send med eller ha ordrenummer tilgjengelig for raskere behandling. Når vi har mottatt din retur vil du motta en tilbakebetaling fra oss innen 14 virkedager fra det at du har sendt pakken til oss.

Reklamasjon

Dersom du får en ødelagt vare vennligst kontakt oss på kundeservice@lagerpriser.no og beskriv detaljert hva feilen er. Vi betaler returfrakten ved en ev. retur av vare pga. reklamasjon. Det er veldig viktig for oss at du er fornøyd med dine innkjøpte varer. Reklamasjon for ødelagt produkt ved leveranse/ ikke tilsvarende produkt skal skje innen 60 dager fra det att du mottok produktet. Refusjon vil skje innen 14 dager etter at vi mottar din retur eller reklamasjon.

Trygt og handle hos Lagerpriser.no

Ved en eventuell tvist kan du som kunde bringe saken inn til Forbrukerrådet. 

Produkter

Alle produkter på Lagerpriser.no kan brukes i Norge. Aldersgrenser kan forekomme.